Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökt...

 

 

Aldrig hittas kan Du

ännu

letar jag Dig

 

 

emellan  vindspel och höstfältssymmetrier

 

i det sena ljuset snedställt

i utspätt guld

när natt blev jordens bördiga plåster

 

över mark som sett ångerns århundraden

 

det finns inget tyst drama

endast en skuld att radera, en väntan

 

ett varsel, en vikt




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-29 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som vemodet i en smältande solnedgång. Tycker om kontrasten mellan stillhet och drama, och så skulden mellan himmel och jord.
2019-05-30

    ej medlem längre
Första strofen får mig tänka på filmen, 47 Ronin... Vackert!
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP