Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick på doften...

Olovlig bryggare från Dakar
på fest han ju gärna bjuder envar...
När dryck snart var klar
bakom sig då han har...
Polis, som mitt i sjuderiet den tar...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-29 09:43



Bookmark and Share


  ULJO
Aja baja utan tillåtelse.
2019-05-29

    ADI Nehlin
Ajdå, fyndigt skaldat
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt