Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt ekonomiska system

Precis som trädet tömmer sina löv på energi och låter dem falla torra och döda till marken inför vintern använder kapitalet människor, bättre att en kapitalist överlever än hundra löntagare




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-29 10:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi klarar oss utan kapitalisterna. De klarar oss inte utan oss.

Mitt ideal är ett Sverige där folket äger produktionsmedlen.
2019-05-29

  Öknens Ros VIP
Utan löntagare kan ingen bli kapitalist.
2019-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Där har du en poäng. Sannerligen.
Det här samhäll-SS-ystemet är barbari.
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP