Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VART?

vart ska jag ta vägen

tjugonionde maj?

grinig och besviken

med kepsen argt på svaj

handlar alltihopa

om att bara rida ut

rida in i solnedgången

mot ett lyckligt slut?

 

vart ska Vägen ta mig

denna ostadiga dag?

var finns månne högtrycket?

i boxholm eller prag?

handlar alltihop

om att allting ska bli fel?

är jag än en gång en kula

i ett flipperspel?

 

LARZ GUSTAFSSON

Stundens ingivelse i nådens år

 

29/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2019-05-29 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP