Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


NIENTE!

det här ger ingenting

jag drar bara omkring

fördriver tid jag får

och skördar vad jag sår

det här är meningslöst

och föga ambitiöst

figurer drar förbi

men de är inte vi

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2019

Stundens ingivelse i nådens år




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2019-05-29 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP