Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÄRDAS MELLAN VÄDERLEKAR

när jag

färdas mellan väderlekar

går och degar

står och tvekar

ömsom solsken

ömsom skurar

lågtrycket

som bara lurar

aversion gror under ytan

animositet i grytan

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2019

 

Stundens ingivelse i nådens år




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2019-05-29 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP