Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror

Jag tror på människors godhet, jag kallas därför dum.
Jag tror på att människor menar vad deras ord säger, jag kallas därför godtrogen.
Jag tror på en framtid utan ensamhet, jag kallas därför naiv.
Vem är lyckligast, du eller jag ??




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-29 10:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är ond.
2019-05-29

    ej medlem längre
Den som tror på godhet, vad vi ger är vad vi får, är utan tvivel lyckligast!
2019-05-29

    ej medlem längre
Den som tror är lyckligast
2019-05-29

  Öknens Ros VIP
Den lycklig är som har tro på godheten och framtiden.
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP