Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personerna är fiktiva.


Casanova

 

 

du med orden tjusar

med sången förtjusar

med blicken du förför

vad är det med mig du gör?

 

du smeker min arm

jag blir alldeles varm

du kysser min mun

jag blir alldeles stum

 

din arm om mitt liv

du tar eget initiativ 

nära min kropp du är

jag tror jag är kär

 

fullständigt borta

jag kommer till korta

vill bara skratta och le

det är bara att hänga me'

 

jag vet du andra kvinnor har

men du är så underbar

stundens sötma jag njuter

sanningens stund jag uppskjuter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-29 10:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Casanova
Supernova
Tar aldrig slut
2019-05-30

  Bodingen VIP
Denne Amor, han ska då alltid ställa till det, måste väl ha slut på pilar snart he
2019-05-29

  Kungskobran VIP
Föll pladask, så kan det gå
2019-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande från romantikens värld!
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP