Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precious

You are more Beautiful than a summers day.
Varm skönhet som blänka inifrån själen.
More than I can comprehend.
Och mer än jag har nånsin sett.
To share a moment of your life.
Är värd ett tusen år.
You are more Beautiful than a summers day.




Fri vers av Londoner
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-29 11:13



Bookmark and Share


  Myy VIP
Så fin!!!!
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Londoner
Londoner