Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bagatell på en byggnadsställning från förr


övergående

 

 

nakna tankar

vaket vankar

på mitt inre himlavalv

kattlikt smyg ur

nattlig flygtur

dröm som famnat gyllne kalv

lila molntapp

vilar oskarpt

skuggan över sagobrunn

solen stänker

daggdropp blänker

ljusnålen blir plötsligt tunn

ögon gläntar

världen väntar

rummets väggar växer fram

väcks ur vila

med dagen ilar

händelser i livets hamn

 




Bunden vers (Rim) av Per Rydberg
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-29 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg