Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om falskhet


målat i guld

vi två hade ganska roligt, vi (hade)
jag kunde prata med dig om allt, jag (kunde)
du fanns alltid där.. men de va då)
vi va vänner i över 17 år.. (vi va)
du spelade schysst och 'ärligt' .. men de va då)

jag trodde på sånt du sa.. (men de va då)
jag trodde att du brydde dig om MIG.. (jag trodde)
jag trodde inte att uppmärksamhet va/är de enda du söker..(trodde)
jag trodde inte att jag skulle be dig dra..(MEN DET GÖR JAG NU)

vi beställer ett jätte fint dyrt guldhalsband i 'äkta guld rakt igenom'' sen när man fått hem det och inser att det endast är ett halsband i stål målat med guldfärg.

falska människor vill jag inte ha i mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-29 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja