Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KVASI-FREUD

kvasi-freud vet allt

vet hur slipstenen ska dras

pseudo-freuds gestalt

vrider sig i sin extas

gubbens analys

kan du aldrig fly ifrån

kvasi-freud vet allt

ändå är han blott ett fån

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2019

 

"Harry vet vad ingen annat vet!"




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2019-05-29 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP