Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPTÄCKTSRESANDE - tanka

Stormiga vindar

brygga utan fotfäste

rymningsbenägen

flyter mot öppet vatten

hittar skyddad hamn i lä




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-29 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Där kan man nog hämta andan innan man ger sig ut på nya äventyr...härlig tanka...
2019-06-01

  DavidM VIP
Mellan uppbrott och rutin, tankar som infaller efter att ha läst denna bildrika och eleganta femrading.
2019-05-31

  Judas Ekholm VIP
Helt överjävligt briljant skaldat!
2019-05-30

  ULJO
En resa i det som kallas livet. Det ständiga sökandet
2019-05-30

  Feliaxel VIP
Jag skulle vilja vara upptäcktsresande
2019-05-29

  Poeten Salvador VIP
Bryggan verkar vingla en aning
2019-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Du är fantastisk på att skriva Tanka, 5 rader berättar en lång historia!
2019-05-29

  Öknens Ros VIP
Sicket äventyr!
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP