Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du (i små små ord)

 

 

skrattet smeker dina läppar

ögonen blir knoppande nypon

vinden som rör vid dig

doftar syrén

 

nyanser av honung

anar min mun

när jag möter

din glädje

ditt leende hjärta

 

ett mildare tilltal

står inte att finna

kan inte nån nynna

hitom sagans myrmark

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-29 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg