Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEGALA OCH ILLEGALA KNARKLANGARE

Knarklangare och psykiatriker har detta gemensamt,att båda förstör människor med
droger,enda skillnaden är att den ena gör det
illegalt,medan den andra gör det legalt i statens
tjänst.

Människorättsorganisationer världen över
borde gå samman i enad front för att ställa
läkemedelsindustrin,psykologer och psyki-
atriker som står bakom alla de "bluffdiagnoser"
de marknadsfört för att legitimera sitt knark,
inför människorättsdomstolen i Bryssel,
samt att alla patienter stämmer dom
med ett skyhögt skadestånd.

Psykiatriska kliniker är jämförbara med
koncentrationslägren.

*
Ett gott råd till er som av någon anledning mår
dåligt är att läka er själva,
med den trygga vetskapen av att ni är normala och friska tillräckligt,
som har reagerat på någonting negativt.

De där djävla Dr Mengele borde få smaka på
sin egen medicin med tvång.



*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-05-29 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP