Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älvatrollet mitt!

för att nå fram till mitt älvatroll...

måste åka buss
omges av stadsbrus
asfalt och betong

för att dela skratt
rulla i gräs
kisa mot sol

må jag smeka mitt älvatrolls kind
dofta hennes hår
se in i hennes blick!






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-29 22:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mycket fint!
2019-06-07

  Respons VIP
Det är lycka att möta ett barn som man älskar trots umbäranden i form av resor.
2019-06-03

  lila fjäderblomman VIP
kärlek!
2019-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Blir glad när jag läser om din kärlek till barnbarnet!
När du blir gammal är jag övertygad om att hon kommer att smeka din kind och tänka på er fina gemenskap.
2019-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar kärleksförklaring, till det älskade älvatrollet! Precis sådana känslor jag känner för mina troll.
2019-05-31

  ULJO
Det är värt lite ansträngningar för att nå njutning.
2019-05-30

  Rise Little One
Man gör nästan vad som helst för att få uppleva den gudomliga stunden!
Vilken lycka...
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP