Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många kommuner befinner sig i peningkris. Man har sålt ut sina egna bolag till reapriser Energipriserna stiger och pengar flyter in till staten medan landsbygden blöder.


Vad är sanning och hur görs konsekvensanalyser?

Läste idag i lokalpressen att
bussbolagen går med förlust
Bensinpriset påverkar alla trans
porter och de tvingas höja biljett
priserna samt dra in på vissa linjer.
Det blir en kedjereaktion, Det som såg
positivt ut bliv istället tvärtom.
Det finns inga pengar till miljöanpassa
bussarna Bensinhöjningen stärker
statskassan men utarmar landsbygden.

Staten vill att vi ska åka kollektivt
men ser inte konsekvenserna av
de ingrepp som görs i de beslut
som tas....
eller är de medvetna och tror att
svenska folket anpassar sig och kan
manipuleras att tro att de räddar
miljön medan de tillåter företag att
fortsätta att slösa energi och bidra till
miljöförstöringen genom resursfarliga
transporter av
varor som transporteras runt halva
världen för att de finns billig arbets-
kraft i tex Asien.

Vem talar sanning och vem gör konse
kvens analyser?.... Var finns kompetensen
för att se hur systemen påverkas... i kedjereaktioner.

Den som tar mer och ger tillbaka mindre
UTARMAR.... Den ultimata sanningen som
omfattar allt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-29 23:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA allt ska beaktas i en analys om livet
2019-06-07

    ej medlem längre
Viktig text!Ditt engagemang och kloka insikter behövs ,särskilt i dessa tider..Jag röstar på dig om du ställer upp...
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP