Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blank sida, och en fortsättningsvåg.

Blank sida.
Ej bortglömda toner.
Drömmarnas väg.
Det är så jag skapar min verklighet, förutom att jag redan finns till.
Det måste jag tacka Gud för, på något sätt. Vi skapades genom evolutionen, men Gud hade ett finger med i det hela, det är jag helt säker på.




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-30 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim