Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppningar

Mamma öppnade fantasin
genom att läsa hemska sagor

Sune öppnade nyfikenheten
genom sin nyfikenhet

Berit öppnade sexlivet
genom att ha sex med mig

Runell öppnade skrivandet
genom att ge mig krönikeplats
i sin tidning

Guido öppnade läsandet
genom att föreslå Julian Jaynes

En kille utan namn från Irland
öppnade cyklandet
genom att låna ut sin racercykel




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-30 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Din dikt, vilken start på dagen! Lysande!
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP