Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten stund till.


En ny sorts dag.





Stillhet.
Ännu har inte trafiken
börjat bråka med tystnaden.
Ännu sover fågeln.
Kanske morron är
en ny sorts dag.
Ser hur klockan
i kyrktornet stannat.
Ser hur någon
försiktigt tittar fram
bakom gadinen.
Solen kvar
vid horisontens rand.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-30 09:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Njutbar poesi
Som ingjuter
En strimma
av hopp inuti!
;)


2019-05-30

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Tidig tidig morgon i en förstad om sommaren med sol då allt bara väntar på att börja.
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg