Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


År av kärlek

Åren går och kärleken består
Tänk att vi träffade varandra
Båda hade förlorat tron på livet
Två vilsna själar
Visste inte vad vi skulle ta oss till
Plötsligt får livet en knuff
Där står du som jag drömt om i många år
Så overkligt men ändå verklig
Trevande började vi vandra samma väg tillsammans
Vi har funnit vad andra söker
Vi har funnit den stora kärleken




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-30 10:40



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin kärleksfull text
2019-06-15

  stormengudrun VIP
Vi har varit med om något liknande, visst är det underbart <3
2019-06-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
T änk så gott
V arandra ni fått
Å h njut bara blott!
*****************
2019-06-02

  StinaJ VIP
Vackert skaldat om den stora kärleken.
2019-06-01

    ej medlem längre
Så underbart..
2019-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om hur livet kan förändras när man förenas i den stora kärleken!
2019-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Äkta kärlek är livets största gåva. Fint skriftat!
2019-05-31

  ULJO
Så underbart att höra. Genuin och äkta kärlek.
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP