Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista raderna häromkvällen (natten)

Har alltid trott
att fåglarna börjar sjunga i gryningen
och påminner oss då om
att ljuset snart är på väg
Men upptäckte precis just nu
att vissa sjunger
mitt i mörkaste natten




Fri vers av Terapipoeten
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-30 10:48



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Metaforerna i texten är kraftfulla. Fint framfört.
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten