Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad sv Nanna X ”Flytthaiku 3”


Bär


bär ut mig
möblerna inreder
med människor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-30 11:02



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Suggestiva syftningar!

2019-06-03

  TrollTörnTrappan VIP
...intressant med möblerna som subjekt, vartill människor blir objekt!?!

- såvitt nu syftningarna hänger ihop som jag läser raderna...

Redan titeln lurar mig att tro där kommer sättas tänderna i något saftigt, som sedermera visar sig utgöra ett verb :-)
2019-06-01

  Annie b'larsson VIP
Det är bara få som skulle kunna få för sig skriva så här, det är genialt.

(läste förresten Nanna X)
2019-05-30

    ej medlem längre
Läser! Vrider och vänder! Jättefint skrivet!
2019-05-30

  Nanna X
Jo precis så kan det kännas mitt i flytten. Tack för respons!
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP