Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilda, den tokiga tiken

 

Tilda, den tokiga tiken

Bor i huset vid havet i Gröndalsviken

Hon snattar hundmat i butiken 

Och skäller på bilarna i rusningstrafiken 

 

Tilda, den tokiga tiken

Är tokbra på matte-matiken 

När matte sa upp sig från jobbet i fabriken 

Blev Tilda mycket besviken  

 

Tilda, den tokiga tiken

Satte i kistan spiken

Lokaltidingen skrev om den brutala tragikomiken

"Hunden bet matte i näsan" löd rubriken

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-30 18:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skrivet av en riktig ordkonstnär !
2019-06-01

  Fulbergarn
ha ha :)
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP