Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego - Haiku (Svit)

 

 

ego är ett jag

som uppskattar era ord

är ett tack till er

 

ödmjukt tacksam är

för uppmärksamhetens lov

den tid ni har läst

 

för kommentarer

och varma applåders ljud

tack för allt ni ger

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-30 13:47



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Inte för jag vet

hur haiku skrivs

men du gör det bra
2019-06-01

  Kungskobran VIP
Uppmärksamhet inom vissa gränser gillar alla
2019-05-30

  Judas Ekholm VIP
Du behärskar haikun fint.
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP