Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ringer på hennnes dörr

Pling Pling
Hon öppnar dörren
Och där står han leendes i hopp om att hon ska bli glad
över att se honom och bjuda in honom
För med en vacker blombukett bakom sin rygg
som han trollar fram, säger han
Åh, vad du är snygg idag
Den där klänningen passar ju dig helt perfekt
För som vanligt är du alltid lika sexig när du klär på dig
kläder som visar alla dina former och behag
Så inte konstigt då att jag står här med tungan min
rätt utanför min mun och känner mig knäsvag

Han ringer på hennes dörr
Pling Pling
Han drömmer, han hoppas, han vill umgås med henne
och lite till
Så därför står han där nu så söt och grann och kärleksfull...

Ken Cassel
30/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-30 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel