Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ur viss ungdomlig synvinkel)


Respekt




Ett mord ger ingen
summarisk rättegång

Bara om man åker fast
Utanför lagens råmärke

Bang.bang.bang. ..


Du är död,som i en
annan kommande
James Bond film

Och så var det väl
inget mer med det


Loosers får ligga i
sin grav,utan skuld

Som redan är betald!

Så är det att födas in
In i brottsyndikatets
Pulstidså(l)der

Där ordet förståelse
eller förlåtelse

Aldrig uppbär någon
som
helst egentlig mening.

Därför att man där alltid
i kriminalitetens värld

Alltid får förblöda av
egen gjorda "Misstag. .."





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-30 15:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja det börjat likna Vilda Västern
2019-06-02

    Peter Söderqvist
En aktuell text som lyfter fram klassaspekten på ett snyggt sätt. Bra skrivet.
2019-05-31

    ej medlem längre
Intressant!
2019-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Lättkränkta unga killar, som skiter i både liv och död. Har de inget som är värt att leva för?
2019-05-31

  Kungskobran VIP
Så är det i många utanförskapsområden.
Där gäller andra lagar
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP