Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi blev vardag

Och tiden gick
Sommar blev vinter
Magi blev vardag
Klockan saktar in
Och dagarna
Blir längre




Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-30 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, helt i min smak! Kommer läsa den flera gånger!
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten