Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kapprodd



Även om gasen vill trycka foten

när vi ser bogen och fiskarens rev

Drar upp gädda och braxen med noten

Bättre torrskodd,

än Sankt Bernhards drev




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2019-05-30 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP