Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pöl av tårar

Han ligger där och simmar i sin egen pöl av tårar
Ledsen som han känner sig
Blöta tårar som har fallit ner ifrån hans ögon ner
till golvet som regn
Så nu ligger han där med sin självömkan och längtar
tills att han lyckats att krypa sig själv till sängs
för att sova ut
I hopp om att han ska må bättre redan imorgon dag
Slut

Ken Cassel
30/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-30 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel