Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar - Haiku

 

 

 

Midsommarnattsdröm 

blomstren under kudden är

sover ruset bort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-30 15:48



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Sommaren med mid
må ruset vila i frid
insup istället mystik
man blir i sinnet rik
glömmer grubblerier
ser gott i drömmerier

2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP