Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Broder Maximilian sattes på svältkur i Auschswitz och överlevde inte!


Strunta ej!

Strunta ej i maten

helig måltid å bön

gynnar även skröplig,

Nu så jublar själen

å jag är så glad,

laga mat är ju roligt,

annars ont i magen,

hela dig å läk, bli din

egen doktor, som vet

hur man kurerar,

frågor att studera!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-30 16:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Javisst är det roligt att laga mat, men det är också viktigt att tänka på vad man äter...
2019-06-01

  Bibbi VIP
Klokord.
2019-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Det är viktigt att ta hand om både kroppen och själen för att kunna leva ett bra liv!
2019-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra uppmaning! Man måste ta hand om sig själv.
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy