Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon dog

så trodde hon att hon skulle få komma upp till himmelen
som en ängel
Men ack vad hon bedrog sig själv
För hon hamnade i paradiset istället fullt av tjusiga män
där de alla var oskulder
Män som hon nu kunde plocka och picka precis som hon
själv ville
Så den som skickade henne till paradiset istället för
himmelen måste bara vara ett snille
Gud fader himself, måntro...

När hon dog!

Ken Cassel
30/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-30 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel