Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett krasst konstaterande.


Meningslöst

 

 

när allt kommer omkring

vad spelar det för roll

om solen lyser

och månen skiner

när man ändå ska dö

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-30 16:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Döden är iaf 100% solidarisk då den ger åt alla, utan undantag
2019-06-01

    ej medlem längre
Det är det som är i livet mellan födsel och död som det är viktigt att ta till vara på. När döden kommer vet man inte. Och kanske är det bäst så.
2019-06-01

  Fulbergarn
De lyser hur som helst,

2019-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Man får njuta av det som är. Döden får vänta.
2019-05-31

  Kungskobran VIP
Man får glädja sig så länge det varar
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP