Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig korsa spår

 

 

du kom tillbaka

jag trodde du gått för gott

*fniss* (omedvetet skämt)

nu är du tillbaka

men var inte rädd

jag ska inte störa dig

jag vet bättre än så

om vi håller oss i varsin hörna

är det ingen risk för kollision

så fortsätt du i dina spår

så håller jag mig till stigen här

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-30 16:52



Bookmark and Share


  Jörgen Jalmo
Gillar tanken!
Bra skrivet.
2019-06-01

  Bodingen VIP
"så håller jag mig till stigen här", vad tycker då Stig om detta triangeldrama he
2019-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland är det bäst så, för fridens skull.
2019-05-31

  Fulbergarn
Ja,nån ordning får det vara!
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP