Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen som aldrig tar slut


himlen var aldrig riktig blå med dig
det fanns alltid grå och svarta moln
ibland bara som streck men ändå där

mina armar var blå
med inslag av grönt och gult

du var så charmerande och rolig
när andra var med
så allmänbildad och erfaren

ändå var du ett stort barn
uppfostrad utan kärlek
under stora krav

men det ursäktar inte ditt beteende mot mig

jag hatar dig inte
men jag önskar dig heller inte välgång och lycka

jag önskar dig inget ont
jag önskar bara att du vore död
det enda ingen kommer ifrån
kan inte göra ont














Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-30 17:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
han slog ?
2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP