Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORT FRÅN MIG

 

Och jag ser dig

gå bort från mig

 

du vänder dig om

 

för att se mig

en sista gång

 

känna kärleken

vibrera mellan oss

 

bandet töjs ut

till bristningsgränsen

 

ändå håller det

 

likt björntråd

som aldrig slits itu

 

varken i livet

eller döden




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-05-30 17:14



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, man måste bevara den första tidens glöd å eld i passionen, å minnas då å då!
2019-06-03

  KattenKin VIP
I nöd och lust tänker jag. Starka band och omhändertagande hjärtan. Fint men tufft.
2019-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken är svår att ta död på...
2019-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om den sanna kärlekens styrka!
2019-06-01

    ej medlem längre
En dikt som så vackert uttrycker kärlekens väsen. Jag tror på dina ord.
2019-05-31

  ULJO
Sann äkta kärlek är okrossbar
2019-05-31

  Blomma-Stjärna VIP
stark, skön kärlek!
2019-05-30

  Feliaxel VIP
Så starka ord om starka band
2019-05-30

  Öknens Ros VIP
Fin liknelse.
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP