Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastroflägen, vi tar motorvägen.

Du är inte transparent,
men det är jag.
Dekadent.
Små, små,fragment,
inte lika frekvent.

Som ständig melankoli.
Ibland ser jag mig själv som ett geni,
och ibland vill jag bara hata.
Vandra ner för denna gata.
Gata efter gata,
hus efter hus.
Vi har inte tid för några rus.

Självhat då det inte finns något bättre,
var tog logiken vägen?
Är det bara något vi hittat på en gång som hörsägen?
Sjuhundra katastroflägen.
Vi tar motorvägen.
Vi tar motorvägen.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-30 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords