Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Karim al Abdallah


ÖST VAR ÖST

I gamla Östberlin

En kafeteria

Ett enkelt möblemang

Ett snyggt arrangemang

Revolutionens ros

Dig vill han stanna hos

Så strikt och blyg och fin

i gamla Östberlin

En skyddsvall höll allt rent

Men nu är allt för sent

Rödblommig, glad och sund

En sista flyktig stund

Den glada melodin

som fyllde Östberlin

Men hösten kom med storm

och allt har ändrat form

 

LARZ GUSTAFSSON 30/5 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=J8C6OfhbC6U




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2019-05-30 18:40



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket bra text Lite nostalgisk....
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP