Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett - Lasternas kastmaskin



Här sprakar, hela felattrappen spränger
sin innanrumstumult för högre hälft
och allt som kallt i kastmaskinen skälvt
i explosiva krigarkrafter kränger.

Så stillnar storm, den större styrkan stänger
ravinen lasters kastmaskin har välvt
och lyft ur larmet lättar livet självt
där eftersvallets svep av svaren svänger.

Så kom ur strid, ur storm, men kom att kämpa
mot tappad tid och rumsravinstumult
att eka grundens kraft så explosiv.

Så kom att slåss för svar och slutligt dämpa
det bröst som överröstas fullt av bult
med ljudlig längtan efter annat liv.






















Bunden vers (Sonett) av anathema VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-05-30 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP