Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


det regnar lätt där ute
luften känns friskt och ny

minnet av dig är gammalt
och mycket vagt

du betydde något
under många år

du ratade mig
även som vän

det regnar lätt där ute
jag känns frisk och kry

hur du känner dig
vet bara du





Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-05-30 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP