Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masen

 
Denne egensinnige katta
på mössen väntar snatta

rekar tegen från biltaket
på span där spejar vaket

fokus i blick mot en råtta  
i veckan redan tagit åtta

sorkar slaktas men äts ej
däremot inälva visar mig

huggorm och en hermelin
stolt över bytet ses på flin

dock gillar att bada i bäck
synes inte klok på en fläck

katten är rabiat nästintill
oftast den får som den vill

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-01 16:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Masen är en riktig katt
som ibland får fnatt
när kattan svänger på sin svans
tar Masen chans
till en romans
2019-06-03

  Öknens Ros VIP
Katten liv avslöjat, som sin kusin ett riktigt rovdjur.
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP