Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Branddans

Kärleken är så stark
den hotar mig som en skogsbrand
hotar den lilla kojan i gläntan
rasar röd och väsande i natten
bländar mig när jag går för nära
förtrollar mig på avstånd
med sitt röda sken
sin hetsiga rytm
sina rökta dofter.

Med svedda kinder dansar jag i gläntan
och håret luktar rök och död.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-30 23:32



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
passionen kan göra en tokig...det är liksom inte kärlek utan psykotisk besatthet
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP