Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Foto: S.Wiking


DEN KORSFÄSTA NATUREN

De som erkänner istället för att
förneka de naturliga instinkter-
nas herravälde
över jordevarelserna,
där människan drivs av två viljor,
lust och förnuft,kött och själ,
i vars motsatser inte alltid är
överens i det goda i det onda
som omvänt
aldrig förlikas,genom lögner
och förnekelse,
tillhör den minoritet av människor
som är utrotningshotade,
för sin sanningslidelse.

Naturen är stark,människan svag,
men någon synd i naturen,
finns icke,
eftersom den är ärlig.

Synd är något människan hittat på,
för att kunna skuldbelägga varandra.

Det är "De heliga könens outtömliga
lust och de omättliga magarnas hunger"
som gäller,
allt annat är bara pynt och skitsnack.

*
Så den som tror på den som säger sig
bara vilja vara "vän"
med en potentiell kvinna eller man,
kan lika gärna tro på tomtar och troll,
vinst på trisslotter,
eller varför inte en politikers valtal,
och naturligtvis : "allas lika värde"
som bara är ännu en av mänsklighetens
största lögner.

*
Upphör med att ljuga så förbannat för
varandra,så kanske framtiden blir något
tryggare och hållbarare,
inte minst för kommande generationer.

Sköt om er ! istället för att skjuta på varann.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-05-31 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP