Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
always two of the same fate: Rumänien och Sverige.


State insolvency.

alltid två av samma öde: Rumänien och Sverige.


Statlig insolvens.
tvätt av statliga lögner påför dem
deras tjuvar och våra har till och med sålt glansen i vattnet,
de gav dem gratis.

the washing of state lies oblige them

their thieves and ours have sold even the shine of the waters,

they gave them for free




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-05-31 04:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP