Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanto

Jag ligger platt mot sten
För att bevisa
Att mitt huvud ännu kan hålla sig kvar i denna värld

Jag andas med olika rytmer
För att övertyga mig själv om
Att luften tynger min förväntan
Om något som ska komma

Låter mig gå in i mitt ickejag för att känna
Den rätta övergivenheten
Så att jag som diktare ska kunna skriva

Ligger jag tillräckligt länge
Hinner tiden blekna bort
Ty den föds i samma blixtsnabba ögonblick
Som formade diktens uppfattning om mig






Övriga genrer av Lennart Andersson
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-31 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson