Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå, snälla bara gå

Höra kan alla, lyssna kan få.
Se kan alla, men inte förstå.
I mötet med det okända du nya insikter så.
Och du vidare i livet starkare, smartare kan gå.
Om jag om dig fortfarande fått rå.
Vi nya nivåer båda kunnat nå.
Men du valde i stället att på platsen stilla stå.
Det var viktigare hur du inför andra skulle framstå.
I andra du aldrig sann lycka kan nå.
Det blir de som bestämmer hur du ska må.
Du blir given en plats att kalla din egna vrå.
Gå, snälla bara gå.
Din väg leder inte till sanningens högt placerade platå.
Höra kan alla, lyssna kan få.
Se kan alla, men inte förstå.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-31 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP