Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAMPEN FÖR "ALLAS OLIKA VÄRDE" PÅGÅR MOT "ALLASLIKAVÄRDE"

Det har anslutit sig alltfler,
som börjat inse sitt egenvärde,
vilket innebär de sätter ett pris
på sig själva.

De har börjat odla en personlighet,
en individualistisk utbrytargrupp,
som vantrivs i "Allaslikavärde-landet"
där man knappt tillåtas synas,
och värderas utifrån en gemenskapens
synvinkel och inte efter sin särart.

Allas lika värde stinker nazidiktatur
och fascistkommunism,och Sverige
har blivit en nationalsocialistisk
smygdiktatur.


0-1=50+1@30%}Ȥ
A är inte B och C är annorlunda än D




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-05-31 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP