Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräs

Gräs
är något annat än en tuktad och ansad vegetarisk utomhusmatta.
Gräs
är något mer än golfgreener, fotbollsplaner och prestigeytor framför villorna.
Gräs
är gröe, svingel, äxing, brodd, tåtel, kösa - vass, stagg, slok, ven och rör.
Och som i mjuka vågor vajar vuxet gräs i vind.
Gräs
finns också som doft och hö
som havre, korn, vete, bambu, råg, ris, durra, majs och hirs.

Om det nu var någon som undrade.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-31 15:15



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
jag suger i mig vartenda gräs-ord.
2019-06-02

    ej medlem längre
Underbar text. Och den lilla konstpausen på slutet innan "om det nu var någon som undrade", den är mästerlig!
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP