Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gånger jag tänkt att du tänker på mig.

Det spelar ingen roll att du inte skriver
eller om du alla dina texter och tankar river.

Jag vet att du tänker dom i alla fall
speciellt när vardagen känns ensam och kall.

Jag vet att du ibland läser och känner mina
och att dina känslor trots försök aldrig kommer sina.

Men oavsett hur du nu än vrider och vänder
så vet vi båda att du lagt ditt vackra hjärta i helt fel händer.




Fri vers av Whero
Läst 194 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-05-31 15:40



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
jag gillar dina texter. Enkla, men mycket läsvärda!!!
2019-07-27

  Lottie Ålhed VIP
Du skriver enkelt men det enkla är det svåra och dikten lyser klar och fin...
2019-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt, men väldigt fint diktat...
2019-06-01

  Maiah VIP
Väldigt bra förmedlat dessutom på rim!
2019-06-01

  danne //
fint uttryck önskar att en själv kunde skriva något sånt , ofta blir det mer direkt impulsiva tankar som lever sina egna liv...

Tycker om denna stillsamma takt i texten som väller fram!
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero